Bonne adresse: My Crazy Pop

I ♥ popcorn. In de bioscoop neem ik meestal de meest gigantische bak die er voorhanden is. Thuis heb ik wat af geprutst met smaakloze magnetronpopcorn en kale maiskorrels, maar met weinig succes. Dus wanneer ik trek heb in popcorn kijk ik normaal gesproken of er een leuke film draait. Ik heb me al vaak afgevraagd waarom er buiten de bioscoop geen lekkere, knapperige popcorn te vinden is. Zo ook Natalie Nguyen, de winnares van de Franse Masterchef in 2011. Alleen bleef het bij haar niet bij nadenken, ze opende onlangs een heuse popcornwinkel in Parijs. My Crazy Pop in het 11e arrondisement, op steenworp afstand van Bastille, verkoopt olie- en botervrije popcorn die ‘gepopt’ is in warme lucht, en daardoor calorie-arm. Slechts 22 cal. per 100 gram om precies te zijn. Er zijn 15 bijzondere smaken verkrijgbaar. Van gezouten karamel, chocolade en parliné tot wasabi en roquefort. Ik heb de schone taak op me genomen om alles even te proeven en kan je vertellen dat die bakjes gekleurde popcorn er niet alleen erg leuk uitzien, maar ook nog eens heel goed smaken. Vooral ook de zoute smaken, barbecue en roquefort, vond ik verrassend lekker.

My Crazy Pop
Adres: 15 rue Trousseau, 11e arrondisement

Parijs popcorn lekker

Parijs popcorn

Parijs Popcorn my crazy pop

popcornwinkel parijs

Parijs popcorn restaurant

Parijs my crazy pop

crazy pop popcorn parijs