Over BonjourParis.nl


Qui est Laura ?

Een nieuwsgierige, reislustige communicatiewetenschapper en tekstschrijver, die in 2008 op vakantie in Mallorca is gevallen voor de charmes van een Fransman. Na jaren fungeren als hoofdsponsor van de Thalys besloot ik na mijn studie de Amsterdamse grachten, mijn opoefiets en geliefde appartementje in de Pijp definitief om te ruilen voor de Seine, propvolle metro’s en de dagelijkse baguette onder m’n arm. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen moment spijt gehad.

Parijs Blog

Pourquoi ce blog ?

Na jarenlange, intensieve voorbereiding in de vorm van vaak uit eten gaan, veel shoppen en door Parijs slenteren (ja, het was afzien!) vond ik het tijd om mijn ervaringen en tips met de wereld te delen. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij gelukkig maakt in de Franse hoofdstad: actuele exposities, festivals, mode, fijne eet-, drink- en shopadresjes. Een stedentrip gepland en inmiddels uitgekeken op de standaard trekpleisters? Ik help je hier graag afdwalen van de begane toeristische paden, om kennis te maken met onbekende en verrassende stukjes Parijs.

Heb je suggesties, opmerkingen of vragen? Laat een reactie achter onder een post of stuur me een mailtje!

 laurabonjourparis@gmail.com